Сьогодні у Львові розпалять різдвяну ватру

13:55 11 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 11 січня, з 13.00 до 18.00 на території школи № 92 (вулиця Шевченка, 390) в Рясному відбудуться снігові забави для дітей, розпалять ватру, а ввечері відбудеться концерт в актовому залі школи.

У прес-службі ЛМР повідомили в неділю «Щоденному Львову», що сьогодні, 11 січня, в Рясному розпалять різдвяну ватру. В повідомленні також конкретизують:

«Різдво під спільним дахом. Саме під таким слоганом цього року у Львові відбуваються новорічно-різдвяні заходи.

Це відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання. Також цьогоріч заходи роззосереджені по мікрорайонах міста.

Сьогодні на території школи №92 в Рясному (мікрорайон у Шевченківському районі Львова, розташований на північно-західній околиці міста. – «ЩЛ») відбудуться снігові забави для дітей, розпалять ватру, а ввечері відбудеться концерт в актовому залі школи. Заходи триватимуть з 13.00 до 18.00.

Усіх охочих запрошують долучитись. запалюватимуть різдвяну ватру. Свято Різдва цього року відбувається не лише у центрі міста, а й у Франківському, Личаківському, Сихівському районах, на Левандівці, Рясному та у Винниках».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів