Сьогодні у Львові обговорять необхідність збереження автентичності вікон кам’яниць

10:58 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dw.de

У четвер о 18.30 у конференц-залі Центру міської історії Центрально-східної Європи на вулиці Богомольця, 6 відбудеться у рамках платформи «Urban Cafe» зустріч «Збереження автентичності вікон кам’яниць: розмова з небайдужою громадою».

На зустрічі учасники та гості обговорять питання: збереження автентичних вікон в історичному ценрі Львова; доцільності збереження дерев’яних вікон, з точки зору історичної цінності та енергоощадності; методи реставрації дерев’яних вікон На зустрічі також відбудеться брейнстормінг ідей, у рамках пошуку шляхів збереження автентичного вигляду кам’яниць та залучення до цього процесу мешканців. 

Серед запрошених спікерів: начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко-Швець, експерт з реставрації GIZ Крістоф Юнґганс, начальник відділу енергоменеджменту ЛМР Іванна Гаврилко, представник Центру міської історії Ольга Заречнюк.

Модератор зустрічі – Оксана Олійник (GIZ). «Urban Cafe» – це платформа для обговорення та пошуку шляхів вирішення проблем міста та його розвитку.

Завдяки цьому майданчику представники місцевої влади, бізнесу та просто мешканці мають змогу сісти за один стіл, щоб спільно визначити майбутній вигляд міста, опираючись на іноземний досвід у сфері урбаністики. «Urban Cafe» створено за ініціативи Інституту міста.

Про це повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів