Сьогодні у Львові – другий день фестивалю «Святкуймо Воскресіння разом» (програма)

10:10 19 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: foundation-la.com.ua

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю з 14.30 до 19.00 на Співочому полі в Шевченківському гаю відбудеться концерт дитячої та юнацької творчості.

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову»:

«19 квітня «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ запрошує громаду та гостей міста Львова на спільне святкування Великодня. Дитячі майданчики, майстер-класи, гаївки, благодійний аукціон, вечір джазової музики, лотерея та багато іншого – на фестивалі справжніх традицій «Святкуймо Воскресіння разом» у Шевченківському гаю. Його організатори зазначають:

«Великдень – свято, яке дарує надію, спокій, мир у кожне серце, родину, спільноту. Наш український народ багатий своєю культурою і традиціями, що передавалися з покоління в покоління аж до сьогодення.

Звичаї потрібно підтримувати як ватру, слідкувати, щоб вогнище не погасло, а зігрівало серце і душу та освітлювало шлях. Тому запрошуємо всіх 18-19 квітня у Шевченківський гай на фестиваль справжніх традицій «Святкуймо Воскресіння разом» для того, щоб «розпалити вогнище» українських звичаїв,  підняти дух та об’єднатися задля миру, якого сьогодні потребуємо.

Ми українці – єдині, куди б не занесло нас життя, наші серця б’ються в одному ритмі:«Молимось, Боже єдиний, нам Україну храни...». У неділю, 19 квітня, маємо нагоду пересвідчитись у цьому на благодійному фестивалі «Святкуймо Воскресіння разом» – об’єднавшись через телеміст з українською діаспорою з Чикаго, Мюнхена та Риму.

По обидва боки екрану ми зможемо прославити величне свято Воскресіння у співах, водінні гаївок, відвертому діалозі. Запрошуємо кожного стати невід’ємною частиною великої України на фестивалі «Святкуймо Воскресіння разом».

Недільна програма буде не менш багатою і насиченою. На великому благодійному концерті 19 квітня ми зможемо «відірватися від землі» разом з такими виконавцями як: 

український рок-гурт з Мукачева «Rock-H» або «Рокаш», що поєднує рок з елементами академічної музики і закарпатського фольклору;

гурт «Божик Бенд» – команда професійних музикантів на чолі зі скрипалем Олександром Божиком. Хлопці працюють у стилі класичного кроссовера (переробка класики у сучасному рок чи рок-н-рольному варіанті);

АНТИТІЛА –  український рок –гурт, у репертуарі якого присутні пісні українською, російською та англійською мовами. Гурт займається волонтерською діяльністю, допомагаючи воїнам АТО.

ДЖАЛАПІТА – стиль музики – експериментальний етно-рок. Саунд замішаний на віолончелі, і це унікальне звучання додає пісням глибини;

Оксана Муха – відома співачка, чуттєве виконання та голос якої нікого не може залишити байдужими; 

Перекоти Поле – львівський фольковий гурт, що намагається у своїй музиці поєднати народну автентику із сучасними мотивами;

Гурт «Free Breath» – виконує музику, яку можна охарактеризувати як кросовер-фанк (суміш різноманітних фанкових стилів, від соул-джазу і олдскульного фанку до диско-фанку і року);

[ВСЕ ПРО...] – львівський реп-виконавець. Основний напрямок: пісні та вірші українською мовою.  

Детальна програма другого дня фестивалю:

19 квітня, неділя

11.00 – Архиєрейська Літургія

13.00-18.00

Дитячий майданчик, молодіжний майданчик, мотузковий квест, лотерея, майстер-класи, благодійний ярмарок, тихий благодійний аукціон мистецьких творів та іконопису, частування.

14.30-19.00

Концерт дитячої та юнацької творчості на Співочому полі

14.00-19.00

Великий благодійний концерт сучасної української музики

19.00-20.30 – перегляд фільму про УПА з Українською Галицькою Асамблеєю

Квитки можна придбати у день фестивалю, або ж замовити заздалегідь.

Звертайтеся за номером +38 097 0319860, +38 063 0773894, Оксана Оліярник.

Благодійні внески за квитки на один день:

Діти до семи років – безкоштовно;

Діти від семи до 16 років – 10 грн.;

Дорослі від 16 років – 20 грн.

Організатори – БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ.

Більше інформації про фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом» на сайті http://www.voskresinnyarazom.org.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів