Сьогодні телеміст нічних чувань поєднає Львів, Київ, Маріуполь та Одесу

10:30 10 грудня 2014 р.

Катедральий Собор святого Юра у Львові

Катедральий Собор святого Юра у Львові
Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, що сьогодні о 19:00 у Катедральному Соборі святого Юра відбуватиметься наживо телеміст нічних чувань з Патріаршого собору Воскресіння Христового (Київ), з Маріуполем та Одесою.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 10 грудня, «Щоденному Львову», що сьогодні о 19:00 у Катедральному Соборі святого Юра відбуватиметься наживо телеміст нічних чувань з Патріаршого собору Воскресіння Христового (Київ), з Маріуполем та Одесою. У повідомленні також конкретизують:

«Перед чудотворною іконою Теребовлянської Матері Божої буде встановлено великий екран, через який львів’яни будуть єднатися у молитві з вірними у Патріаршому Соборі. Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук розповів також:

«У молитовних чуваннях візьме участь папський легат кардинал Кристоф Шенборн, Архиєпископ Відня, який у цей день перебуватиме в Києві з візитом з нагоди 25-річчя виходу УГКЦ з підпілля. Телеміст організували спеціально цього дня, щоб почути свідчення різних людей, які сьогодні переживають особливі обставини їхнього життя. 

Таким чином ми зможемо подякувати Господу за 25 років свободи Церкви в Україні, а також поставити перед Боже обличчя всі наші потреби, страждання, разом відчути, що сьогодні так, як Святіший Отець через свого легата є з нами, так з нами є Господь Бог, що високі прагнення свободи, справедливості, незалежності, які ми разом відстоювали на Майдані, є цим Великим, яке надихає наше непросте сьогодення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів