Сьогодні львівські і донецькі журналісти обговорять закон про медіа

11:25 8 квітня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 8 квітня, о 12.00 у Львівському пресклубі - відеоміст Львів-Краматорськ: “Плюси і мінуси законопроєкту “Про медіа” №2693. Правки регіональних ЗМІ”.


Промовці у Львові:

  • Парасковія Дворянин, доцентка Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету “Львівська політехніка”;
  • Ірина Марушкіна, доцентка Львівського національного університету імені Івана Франка;
  • Дмитро Посипанко, експерт з комунікацій;
  • Віктор Шаповал, головний редактор інтернет-видання “WestNews”.

Промовці в Краматорську:

  • Валерій Гармаш, СЕО сайтів “6262” (Слов’янськ), “06267” (Дружківка), “06272” (Костянтинівка);
  • Андрій Євченко, видавець сайту “Kramatorsk Post”; 
  • Ольга Нікуліна, журналістка, експертка з комунікацій;
  • Андрій Романенко, незалежний журналіст, медіаексперт;
  • Оксана Чернікова, директорка медіаресурсу «Восточний проект».

Запрошуємо всіх журналістів і медіаюристів, які мають конкретні пропозиції щодо оновлення медійного законодавства в Україні, подати їх Львівському і Донецькому пресклубам двома способами:

  1. інтерактивно – написати свої пропозиції у коментарях до відеотрансляцій у Фейсбуці – https://www.facebook.com/pressclublviv/або в YouTube https://www.youtube.com/user/pressclublviv;
  2. електронною поштою – надіслати зауваження на адресу  pressclub@pressclub.lviv.ua

Усі пропозиції  – усні чи письмові, аудіовізуальні чи друковані – Львівський пресклуб систематизує, належно оформить і передасть авторам законопроєкту із публічним повідомленням-позначкою про вручення.

Довідка

Львівський пресклуб організовує десять відеомостів із пресклубами у Харкові, Дніпрі, Сумах, Ужгороді,Тернополі та Кропивницькому та провідними медіа-організаціями в Одесі, Чернігові, Краматорську і Маріуполі. Відеомости відбуваються в форматі одногодинних онлайн-дискусій за участю місцевих медіаекспертів. Учасники нададуть свої відгуки і рекомендації щодо проєктів законів про медіа. Львівський пресклуб збере пропозиції регіональних експертів та підготує рекомендації для парламентського комітету з гуманітарної та інформаційної політики. 

Проєкт відбувається за підтримки «Медійної програми в Україні» МГО Internews, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів