Прикордонникам зі Львівщини передали на Донеччині книги «Фронтової бібліотеки»

15:45 12 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Активісти закликають приносити літературу до пунктів збору, розміщених у книгарнях нашого міста.

Як повідомили активісти ГО «Граніт», упродовж двох місяців, в рамках проекту «Фронтова бібліотека», вдалось зібрати понад 1600 книг для військових. Зібрані книги передають у фанерних ящиках (по 25-30 книг) військовослужбовцям, що перебувають на «передніх лініях», в зоні АТО.

Перші такі комплекти передані військовослужбовцям Львівського прикордонного загону, які проходять службу в Донецькій області, а також окремим батальйонам Збройних Сил України. Координатор проекту Андрій Мочурад наголосив: «Нам приносять дуже різні книги: історичні книги й, так звані, дорожні романи. При комплектуванні ми збалансовуємо кожен ящик. У кожен комплект обов’язково кладемо кілька книжок на військову тематику, щоб була та лише історична і розважальна література, але й професійної тематики книжни».

Кампанія зі збору книг триватиме й надалі, тож активісти закликають приносити літературу до пунктів збору, що розміщені в книгарнях міста Львова. Зв`язатися з організаторами акції можна також через сторінку у соцмережах fb.com/ato.front або за телефоном (097)9450005.

Про це повідомили сьогодні, 12 лютого, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів