Посеред вулиці Василя Симоненка у Львові відтепер – «Площа 12-ти ялинок»

13:32 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Мазуренко / прес-служба Львівської міськради

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, площа поблизу бібліотеки для дітей №19, де діє Дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка», стала новим центром новорічних та різдвяних свят.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 грудня, «Щоденному Львову», що вчора ввечері на вулиці Василя Симоненка,10 відкрили «Площу 12-ти ялинок» У повідомленні також конкретизують:

«На вул. В. Симоненка,10 (площа перед бібліотекою-філією №19 ЦБС для дітей) відбулось урочисте відкриття площі 12-ти ялинок. Площа поблизу бібліотеки для дітей №19, де діє Дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка», стала новим центром новорічних та різдвяних свят.

Особливо цікавою площа стала для підприємців, які могли обрати одне з 12 дерев та креативно прикрасити й стилізувати його продукцією своєї фірми, тим самим отримати додаткову та безкоштовну промоцію своєї справи. Шість організацій зголосились прикрасити ялинки, зокрема: «Світоч», аквапарк «Пляж», «Родинна ковбаска», «Бібльос», «Вест-компані» та Академія мистецтв.

На площі під час новорічних та різдвяних свят відбуватимуться багато заходів. Зокрема, 4 січня в приміщенні бібліотеки №19 пройде соціальний ярмарок «Гармидер», який вже не вперше проводять у Львові. Окрім цього, 9 січня на площі проведуть фестиваль дитячих вертепів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів