Поранені військові й курсанти львівської Академії сухопутних військ повернулися з прощі до Люрду

15:25 24 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kapelanstvo.info

Цьогоріч у паломництво до Люрду їздили 16 солдатів ЗСУ, які проходять реабілітацію після поранень, отриманих під час бойових дій на сході України.

Військовослужбовці – учасники АТО, які брали участь у 57 Міжнародному військовому паломництві до міста Люрд (Франція), вже повернулися в Україну. Цьогоріч у паломництво до Люрду їздили 16 солдатів Збройних Сил України, які проходять реабілітацію після поранень, отриманих під час бойових дій на сході України.

Супроводжували українських військових протягом усього паломництва владика Михаїл (Колтун), керівник Департаменту Патріаршої Курії УГКЦ душпастирства силових структур України, о. Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту та о. Андрій Зелінський, військовий капелан. Наші військовослужбовці на цій прощі молились за мир в Україні, за бойових побратимів, за рідних і близьких, за поранених і за тих, хто уже відійшов у вічність.

Перебуваючи у Люрді, українські військові мали нагоду спілкуватися та молитися разом із військовослужбовцями більше 40 країн світу. Повідомляючи про це, на сайті департаменту УГКЦ у справах душпастирства силових структур України додають: «Висловлюємо вдячність католицькій благодійній організації «Kirche in Not» та усім жертводавцям, завдяки яким поїздка українських військових на паломництво до Люрду стала можливою».

Як інформував «ЩЛ», курсанти львівської Академії сухопутних військ також вирушали на прощу до Франції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів