Пластуни влаштують у Львові благодійний пікнік

17:40 12 червня 2018 р.

Музей народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького («Шевченківський гай»)

Музей народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького («Шевченківський гай»)
Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 15 червня, з 18.00 до 21.00 у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького («Шевченківський гай») відбудеться благодійна вечірка просто неба, під час якої керівництво «Пласту» у Львові розповість про діяльність організації.

Про це повідомили у вівторок, 12 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Благодійна вечірка буде організована в продовження благодійного вечора, який відбувся в грудні 2017-го».

Голова осередку «Пласту» у Львові Матвій Дух розповів: «Тоді нам вдалося виручити 399 тисяч гривень. Сьогодні ми хочемо знову зустрітися з друзями «Пласту», щоб розповісти про діяльність організації за цей період, що зроблено в окремих наших проектах. Прозвітувати, так би мовити. Звісно, все це відбуватиметься у невимушеному, пластовому форматі. Цього разу ми обрали формат пікніка, оскільки це літо, а для пластунів літо – це завжди природа та мандри. Такою буде і тематика події».

«Під час заходу Матвій Дух презентуватиме хід реалізації проектів «Пласту», зокрема, модернізації осередків для занять з дітьми, створення методичного центру «Пласту» та пластової оселі в містечку Винники. Спеціальним гостем вечора буде віце-ректор УКУ Мирослав Маринович. Вже традиційно окремим пунктом пікніка буде благодійний «тихий» аукціон, де серед лотів будуть пластові активності: участь у змаганнях з гандболу, мандрівки, парапланеризм тощо», – поінформували також у міськраді.

«Перший благодійний вечір «Пласту» у Львові відбувся 15 грудня 2017 року у центрі імені Андрея Шептицького. Тоді завдяки благодійним внескам та аукціону пластунам Львова вдалось зібрати 399,6 тисячі гривень на потреби організації. У вечорі взяли участь топ-менеджмент компаній «!Фест», «Галнафтогаз», «Хлібпром», «Galicia», «Cosmos Prefab», «Kredens Cafe», «Leosklo» та багато інших», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів