Переможці конкурсу соціально-культурних проектів будуть представлені у Львові 14 грудня

14:48 12 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «У четвер у Львівській міській раді відбудеться презентація проектів, які перемогли у конкурсі соціально-культурних проектів».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 12 грудня: «Львівський туристичний офіс запрошує усіх 14 грудня о 14:30 у до великої сесійної зали Львівської міської ради (кабінет 202) на презентацію реалізованих проектів, що перемогли у конкурсі соціально-культурних проектів. Цього року за напрямком «туризм» перемогли Молодіжне об’єднання Граніт з проектом «Стіни говорять», Громадська організація «Українська спілка інвалідів – УСІ» з проектами екскурсій для людей незрячих та з важкими порушеннями зору, а також Інститут суспільних ініціатив з проектом «Створення мистецьких об’єктів вуличного мистецтва для туристичного маршруту у Львові».
«Саме Інститут суспільних ініціатив 15 грудня о 14:00 презентуватиме новий туристичний маршрут «Lviv Wall King» У межах проекту було створено 6 нових муралів на території Підзамче», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів