Патріарх Святослав поблагословив волонтерів, капеланів і гуманітарну допомогу УГКЦ воїнам

18:14 16 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: інформаційний ресурс УГКЦ

Глава Української греко-католицької церкви попросив волонтерів: «Передайте тим, хто на передовій захищає нашу Україну, що ми рано, вдень і вночі за них молимося».

Як повідомив інформаційний ресурс УГКЦ, «15 січня Блаженніший Святослав, Глава й Отець УГКЦ, поблагословив у Києві поряд із Патріаршим собором Воскресіння Христового волонтерів та капеланів, які повезли в зону АТО необхідні для військовослужбоців речі – теплі форму, берці, продукти тощо». У повідомленні також конкретизують:

«Крім цього, військовослужбовців Доброю Новиною звеселятиме театр «Притча», учасники якого також вирушили в зону АТО. Глава Церкви звернувся до волонтерів із такими словами:

«Передайте тим, хто на передовій захищає нашу Україну, що ми рано, вдень і вночі за них молимося. Молитва УГКЦ, зокрема тут у Києві, відбувається безперервно.

Також передайте вітання нашим капеланам, які душпастирюють там. А вам бажаю щасливої дороги й успішного сповнення місії. Усім волонтерам, які зібрали кошти та закупили необхідні речі, велике спасибі».

Як відомо, речі закупив Департамент у справах душпастирства силових структур Патріаршої курії УГКЦ за допомогою волонтерів Києва і поодиноких жертводавців».

Про це повідомляється на сайті інформаційного ресурсу УГКЦ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів