Парафіяни Львівської архиєпархії УГКЦ передали гостинці військовим

16:12 2 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: kapelanstvo.com.ua

Захисники Вітчизни святкують Велидень на Яворівському полігоні.

«1 травня, військові капелани разом із солдатами строкової та контрактної служби ЗСУ зустріли свято Христового Воскресіння на Яворівському полігоні», – повідомили в неділю на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ, де також розповіли подробиці:

«У цей світлий празник четверо душпастирів відвідали військові формування, які проходять бойову підготовку на Яворівському полігоні. Зокрема, захисники Вітчизни спільно зі священнослужителями молились Воскресні Божественні Літургії, чисельно приступали до святих Тайн Покаяння та Пресвятої Євхаристії. По завершенні богослужінь капелани освятили продукти для Великоднього столу, а також окропили свяченою водою усіх присутніх.

Від імені Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ висловлюємо щиру подяку настоятелям та парафіянам Краковецького, Немирівського та Яворівського деканатів Львівської архиєпархії УГКЦ за пожертву продуктів для солдат на Яворівському полігоні, а тим парафіям, які передали продукти на інші військові формування. Нехай Всемилостивий Господь обдаровує всіх доброчинців та людей доброї волі рясними ласками та благословеннями».

Про це повідомили сьогодні, 2 травня, на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info», де також опублікували фоторепортаж з Яворівського полігону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів