Оголошено конкурс плакатів щодо збереження культурної спадщини Львова

23:39 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Плакати, які переможуть у конкурсі, будуть розміщені на сітілайтах.

У рамках урбаністично-культурного проекту «Майстерня міста 2015» оголошено конкурс соціального плаката на тему «Збереження культурної спадщини міста Львова». Кінцевий термін подачі плакатів для участі в конкурсі – 4 червня 2015 (включно).

Вимоги до макетів: розміри файлу повинні відповідати розміру конструкції (1,2х1,8 м — для сітілайта), вертикальна орієнтація, інформацію (телефони, адреси, логотипи) потрібно розташовувати не ближче 10 см для 1,2х1,8 (критичний мінімум: верх, низ – 6 см, боки – 5 см) від краю, роздільна здатність – не більше 72 dpi (72 dpi для 1,2х1,8), формат «TIFF» («CMYK») – «Adobe Photoshop LZW»-компресія, у файлі макету не повинно бути жодних слоїв та альфа-каналів, чорний колір на плашках повинен бути композитним, векторні зображення повинні бути в кривих, масштаб – 1:1, обов’язково слід надавати файлом для попереднього перегляду (jpg, pdf). Плакати, які не відповідають тематиці конкурсу не розглядаються.

Для участі в конкурсі необхідно: обов’язково попередньо зареєструватися за телефоном 2975569; надіслати макет плакату (відповідно до зазначених вище вимог) на електронну адресу uois@i.ua  (з зазначенням теми листа «Конкурс соціального плакату»). Виставка конкурсних плакатів та оголошення переможців конкурсу відбудеться 16 червня у павільйоні «Майстерні міста» на площі Святого Теодора у Львові.

Плакати, які переможуть у конкурсі, будуть розміщені на сітілайтах в місті. Про це повідомили сьогодні, 25 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів