Офіцери й курсанти зі Львова пройшли молитовну хресну дорогу

11:15 29 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvduvs.edu.ua

Паломники з ЛДУВС молилися у відпустовому центрі на Страдецькій горі.

Офіцери й курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ (ЛьвДУВС) відвідали «Відпустовий центр «Страдецька гора». Про це повідомили в прес-службі (відділі зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС), де також опублікували відеорепортаж з прощі й розповіли подробиці:

«27 квітня курсанти перших і других курсів, які проходять вишкіл у НТВ «Верещиця», звершили разом із керівниками курсів Василем Тюном та Миколою Заставним паломництво до чудотворного місця в селі Страдч. До них також приєднались завідувач відділення психологічного забезпечення Павло Чайка, доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Юрій Кіцул, фахівець відділення соціально-гуманітарної роботи Ірина Микитюк і фахівець НТВ «Верещиця» Галина Майстришин.

Духовний супровід очолили настоятель церкви Святого Різдва Пресвятої Богородиці у селі Верещиця – отець Іван, а такогж настоятель церкви Святих Апостолів Петра і Павла у селі Страдч – отець Микола, Відтак, паломники пройшли молитовну хресну дорогу, відвідали печери перших ченців та Храм Успіння Пресвятої Богородиці.

Пройшовши довкола страдецької гори і молячись перед іконами Хресної Дороги Христа Спасителя, до курсантів звернувся отець Микола, який розповів деякі історичні факти цього села, а також печерного монастиря. І на закінчення побажав курсантам, а також і керівництву ЛьвДУВС в роздумах про тяжкі Страждання Ісуса Христа прожити ті особливі дні Страсної Седмиці, і зустріти Світле Христове Воскресіння».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів