Нацгвардійці підспівували артистам Львівської опери

15:40 12 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Військовослужбовці 2-ї Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, яка дислокується у Львові, відвідали концертну Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Про це повідомили сьогодні, 12 січня, в прес-службі Національної гвардії України, де також поінформували: «Під час концерту, який поєднав у собі українські колядки, різдвяні та новорічні пісні різних народів світу, військовослужбовці насолоджувались хоровим співом солістів Львівського оперного театру та грою симфонічного оркестру. У загальній атмосфері відчувалась таємничість та величність: вишиті костюми, ритмічне сценічне дійство та старовинне оздоблення театру. Зі сцену лунали пісні, які відомі широкому загалу, тому галицькі нацгвардійці, надихнувшись, навіть підспівували». 

Солдат строкової служби Іван Ковальчук емоційно розповів: «У Львівському оперному театрі я побував вперше. Спершу вразила велич споруди але я й не очікував, що сам концерт настільки заворожить – півтори години пролетіли зовсім непомітно. Особливо сподобалось те, що артисти мали зв’язок із залою і кожен міг підспівати знайомі мотиви».

Про це повідомили сьогодні, 12 січня, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фоторепортаж з театру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів