Народний дім у Добромилі на Старосамбірщині відреконструювали за 1,1 млн. гривень

11:55 14 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Добромилі в Старосамбірському районі Львівської області відбулося відкриття та освячення відреконструйованого Народного дому.

На його реконструкцію залучили кошти Державного фонду регіонального розвитку в сумі за один мільйон 185 тисяч гривень. Зокрема, здійснили у ньому ремонт даху, фасадні роботи та поміняли двері і вікна.

Урочиста подія зібрала представників громадськості та влади. Зокрема, привітала гостей свята заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, яка також побажала колективам Народного дому плідної праці та творчих успіхів.

По завершенні офіційної частини відбувся святковий концерт за участі народних аматорських колективів Народного дому Добромиля. Зокрема, виступили народна хорова капела «Cвітанок» під керівництвом Марії Герасимлюк, народний аматорський вокальний ансамбль «Росинка» під керівництвом Cтаніслава Будзара, а також народний аматорський художньо-просвітницький колектив «Паросток» під керівництвом Наталії Кречківської.

Про це повідомили сьогодні, 14 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також опублікували фото з місця події

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів