На транспортних зупинках Львова облаштують книжкові шафи

12:58 18 квітня 2014 р.

Таким є проект полиць

Таким є проект полиць
Фото: afishalviv.net

Як повідомляють активісти, наразі відбувається голосування щодо того, на якій встановлять першу.

У Львові активісти збирають книжки для буккросингу на зупинках громадського транспорту. Про інформує сьогодні, 18 квітня, «Еспресо.TV» з посиланням на інтернет-видання «Аfishalviv.net», яке розповідає у повідомленні «На львівських зупинках будуть книжкові полиці»:

«Радимо долучитись до чудової акції. У Львові стартує збір книг для буккросингу на зупинках громадського транспорту.

Для того, щоб зробити свій внесок у розвиток ініціативи, організатори просять принести принести із дому давно запилені книги. Адже у кожного є давно прочитані книги, які може прочитати хтось інший.

Шукайте коробки для збору книг за адресами: вул. Дорошенка, 50/ пр. Крива Липа, 9 – Medea; вул. Галицька, 1, 2 поверх - Communa (деталі в адміністраторів)

Ініціаторами акції стала спільнота Літературні Манелі. У їхній групі ВК відбувається голосування щодо того, на якій зупинці поставити першу книжкову шафу. На вибір зупинки Університетська, Дорошенка, Гонти, Торгова, Русалка Дністрова, пл. Галицька».

Довідка «Еспресо.TV»: «Буккросинг – хобі та громадський рух, який називають процесом визволення книг. Діє за принципом соціальних мереж і близький до флешмобу. Людина, прочитавши книгу, залишає («звільняє») її у громадському місці (парк, кафе, поїзд, станція метро), для того, щоб інша, випадкова, людина могла цю книгу знайти та прочитати; та у свою чергу повинна повторити процес. Спостереження за «подорожжю» книги можна здійснювати через спеціальні сайти в інтернеті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів