На обласні премії в галузі культури на Львівщині претендують 24 кандидати

15:30 9 грудня 2016 р.

У 2016 році введено окрему номінацію – «Збереження культурної спадщини» імені Бориса Возницького».

У четвер, 8 грудня, у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулося засідання журі з визначення обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури у 2016 році. Цьогоріч на здобуття премії представлено 24 подання.

Журі, зокрема, розглянуло найкращі твори та роботи з літературознавства, образотворчого мистецтва, журналістики, музичного мистецтва, дизайну та народної творчості. У 2016 році введено окрему номінацію – «Збереження культурної спадщини» імені Бориса Возницького».

До складу журі відтепер, окрім представників творчих спілок та митців Львівщини, увійшли викладачі із Львівської національної академії мистецтв (Володимир Одрехівський, Роман Яців, Богдан Пікулицький); гуманітарних факультетів Львівського національного університету ім. І.Франка (Богдан Тихолоз, Святослав Пилипчук); Української академії друкарства (Володимир Стасенко) та Національного лісотехнічного університету (Володимир Прусак).

Переможців премії визначать напередодні Нового року. Перелік подань можна переглянути на сайті Львівської обласної державної адміністрації. Про це повідомили сьогодні, 9 грудня, в її прес-службі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів