На Львівщині визначилися переможці конкурсу мистецьких проектів

17:20 23 квітня 2018 р.

Фрагмент переліку переможців конкурсу мистецьких проектів серед громадських організацій

Фрагмент переліку переможців конкурсу мистецьких проектів серед громадських організацій
Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «На Львівщині визначили переможців конкурсу мистецьких проектів серед громадських організацій».

Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Днями відбувся конкурс мистецьких проектів серед громадський організацій Львівщини, для реалізації яких надається фінансова підтримка. Як зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало, конкурс проводять з метою забезпечення сприятливих умов розвитку галузі культури, створення нових культурно-мистецьких проектів».

Мирослава Туркало наголосила: «У період змін у суспільстві на різних рівнях важливим інструментом розвитку є культура. Також вона є інструментом примирення та консолідації зусиль суспільних груп і спільнот. Відтак сьогодні дуже важливо плекати та популяризувати культурні надбання, а також нові сучасні форми розвитку культури».

У прес-службі Львівської ОДА також опублікували перелік переможців конкурсу мистецьких проектів серед громадських організацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів