На Львівщині відбудуться чотири фестивалі

09:10 24 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: pustomitivskiyrnd08.blogspot.com

У гала-концерті старовинної української пісні «Крилець-крилець» візьмуть участь колективи й солісти понад сорока народних домів.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації запевнили, що 24 вересня відбудуться одразу чотири фестивалі. Зокрема, 24 вересня у селі Звенигород – районний фестиваль хореографічних колективів «Пустомитівські викрутаси», започаткований задля відродження і подальшого розвитку українського хореографічного мистецтва.
Натомість село Грушів у Дрогобицькому районі прийме районний фестиваль духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю». У ньому візьмуть участь хорові колективи, ансамблі та окремі виконавці з Дрогобиччини. Цьогоріч учасником свята духовної пісні в Грушеві стане автор та виконавець Оксана Винницька.
Фестиваль «У колі родинного дерева» відбудеться 24 вересня у Народному домі села Ушня Золочівського району. А керівництво народного дому села Лисятичі в Стрийському районі запрошує усіх охочих на гала-концерт старовинної української пісні «Крилець-крилець» за участі кращих колективів та солістів понад сорока народних домів району.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів