На Львівщині солдати молилися за мир в Україні

10:32 6 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Капеланство.info

Захисники Батьківщини отримали нагоду приступити до святих Тайн Покаяння та Євхаристії.

5 липня капелани помолились Божественну Літургію за мир в Україні у 184-му навчальному центрі львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.  Разом із солдатами строкової служби нового призову та мобілізованими військовими молилися військові капелани – отець Андрій Сіданич та брат Юрій Балух.

Перед початком та по завершенні Святої Літургії захисники Батьківщини мали змогу приступити до святих Тайн Покаяння та Євхаристії. Також кожен з присутніх на молитві отримав в подарунок від військових душпастирів: хрестики, вервиці, іконки з молитвами та молитовники.

Одразу по завершенні Служби Божої капелани вирушили відвідувати інші військові формування, які знаходяться на території Яворівського полігону. Зокрема, військові капелани молились із бійцями Національної гвардії України, які беруть участь у спільних українсько–американських навчань «Fearless Guardian», а також іншими мобілізованими солдатами, які проходять підготовку на території Яворівського полігону.

Кожен з учасників моління приступив до Святих Тайн Покаяння та Євхаристії, а також отримав від капеланів: хрестики, вервиці, молитовники та іконки з молитвами. Про це повідомили на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів