На Львівщині провели 14 виїзних виставок-ярмарків книг

14:35 21 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівській області торік провели торік у межах програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства відкритий конкурс «Кращі книги Львівщини» і відібрали 210 видання для закупівлі.

Про це поінформували в четвер у прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Також провели процедуру тендерних торгів, закупили 18 851 книгу на загальну суму – два мільйони 200 тисяч гривень».

Про це повідомив сьогодні, 21 лютого, під час звіту директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський, який також зазначив: «Закуплені книги розповсюджувались серед бібліотек, громадських організацій, бюджетних установ та населення для забезпечення читацьких потреб. В умовах російсько-української війни, книги Львівських видавців є потужною інформаційною зброєю».

«У 2018 році провели конкурс підтримки періодичних видань області. За результатами конкурсу фінансової підтримку надали 26 періодичним друкованим виданням таким як, часопис «Дзвін», часопис «Нова Неділя», журнал «Світ Дитини», журнал «Універсум», журнал «Гражда», газета «Благовіст», історико-краєзнавчий часопис «Грегіт», журнал-газета «Сузір’я», газета «Вісник Агрофорум». Окрім того, впродовж 2018 року організували та провели 14 виїзних книжкових виставок-ярмарків», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів