На Львівщині підписали 591191 декларацію лікарями

17:00 18 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «На сьогоднішній день на Львівщині вже підписали 591 тисячу 191 декларацію».

Про це повідомила в понеділок, 18 червня, головний лікар Миколаївської центральної лікарні Ірина Хрущ, яка також розповіла: «У системі «E-Health» зареєстровано 118 лікувальних закладів і 1482 лікарів, які можуть обиратися для надання медичної допомоги. Сьогодні важливо розуміти, що кожен має право обрати того лікаря, якому довіряє».

Про це поінформували:в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також зауважили: «Відтак, на Львівщині за проміжними результати реформи вже виокремились лідери у підписанні декларацій. Серед них – сімейний лікар сільської лікарської амбулаторії села Рудники Олег Стецишин, з яким підписали 1992 декларації та сімейний лікар амбулаторії загальної практики сімейної медицини міста Миколаїв Зоряна Добушовська із результатом 1400 декларацій».

Олег Стецишин наголосив: «Така кількість декларацій, на мою думку, результат кількох складових. Це – сильна команда, яка мене підтримує і розуміє важливість реформи, друге – довгорічний стаж роботи на дільниці та довіра населення до мене. Не менш важливою є інформаційна робота серед населення, яку проводять у районах. Зокрема роз’яснення, що це має значення для села, зокрема ті села, де є фельдшерсько-акушерські пункти. Якщо буде організована громада і будуть підписуватись до лікаря цієї амбулаторії, до якої вони територіально відносяться, то є шанс зберегти фельдшерсько-акушерські пункти», -

Більше інформації – на сайті Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів