На Форумі видавців у Львові продають полотна відомих колекцій світу для допомоги військовим

21:27 11 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Газета по-українськи»

Організатор акції Тамара Подольчак розповіла в четвер: «Ставимо 500 гривень за велике полотно, щоб люди могли собі дозволити. Насправді графіки таких розмірів можуть обходитись щонайменше до 500 доларів».

Сьогодні у Львові в Палаці мистецтв, у цокольному залі, розпочали виставку-продаж міжнародної графіки. Полотна з відомих колекцій світу розпродують майже за безцінь, аби допомогти українській армії.

Роботами торгують учасники фонду Мазоха. Всього мають намір продати 30 картин-графіків, альбоми та національні прикраси.

«Ця колекція графіки належить Центру українського незалежного мистецтва. Автори робіт – люди з міжнародним ім'я. Центр надав нам роботи для виставки-продажу. Аби, кожен охочий міг, придбавши ці графіки, зробити внесок допомозі українському війську. Ціна дуже лояльна, як для таких робіт. Ставимо 500 гривень за велике полотно, щоб люди могли собі дозволити. Насправді графіки таких розмірів можуть обходитись щонайменше до 500 доларів», – каже Тамара Подольчак, учасниця фонду Мазоха.

За кілька годин продажу графіків для української армії Фонд зібрав 5 тисяч гривень. Продали 10 полотен. Кошти віддадуть волонтерам.

«Маємо список кому переказувати кошти. Це або Сергій Притула, або Юрій Бирюков чи Тата Воронова або інші відомі і шановані люди. За яких точно впевнені, що надіслані їм гроші, потраплять до наших хлопців на Сході», – додає Тамара.

Розпродаж міжнародної графіки триватиме до кінця Форуму видавців. Про це повідомила в четвер кореспондент «Газети по-українськи» Вікторія Цимбаліста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів