На фестиваль «Alfa Jazz Fest» у Львові завітали «матрьошки» і «ведмеді» (відео)

13:50 28 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Справжня Варта. Львiв» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Костюмованою колоною активісти пройшли повз головне відділення «Альфа-банку» і сцену фестивалю на площі Ринок.

Львівські громадські активісти провели у центрі міста театралізовану акцію проти «Alfa Jazz Fest». Переодягнувшись у російські народні костюми та озброївшись лопатами і балалайками, організатори акції закликали львів'ян бойкотувати фестиваль, оскільки його спонсором є власник російського банку «Альфа-банк».

«Цей музичний фестиваль фінансується країною-агресором, зокрема компанією мільйонера Михайла Фрідмана. Це неприпустимо, щоб у Львові, в місті, де стільки людей поклало життя за Україну, якийсь окупант фінансував музичне свято», – розповіла учасниця акції Наталія Яцишин.

Костюмованою колоною активісти пройшли повз головне відділення «Альфа-банку» і сцену фестивалю на площі Ринок. Завершилася акція під стінами міськради, де учасники залишили лопати, млинці і транспаранти з надписами «Ложка дьогтю в бочці джазу» та «Пир во имя войны».

Про це повідомили сьогодні, 28 червня, на сайті «Громадського телебачення».

Як інформував «ЩЛ», Львів став на кілька днів столицею джазу, однак громадські активісти протестували проти спонсора фестивалю «Alfa Jazz Fest» – російського «Альфа-Банку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів