На благодійному аукціоні у Львові рятуватимуть життя хлопчика

17:40 6 грудня 2017 р.

Будинок вчених у Львові

Будинок вчених у Львові
Фото: igotoworld.com

У середу, 13 грудня, о 16.00 у приміщенні Будинку вчених розпочнеться благодійний аукціон «Життя в дружніх долонях» з продажу дитячих книжок «Казки з моїх долоньок», виготовлених руками дітей дошкільного віку

Про це повідомили сьогодні, 6 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що благодійний аукціон «Життя в дружніх долонях організують управління освіти Львівської міської ради й навчально-методичний центр освіти Львова. Проходитиме він за участі Львівської обласної бібліотеки для юнацтва та інформаційно – освітнього волонтерського проекту «СонцеЛеви», щоб подарувати хлопчика Максиму Грему незабутнє свято Миколая, підтримати дитячу віру в добро та казку, зібравши кошти на новий кардіостимулятор. 

Організатори благодійного аукціону «Життя в дружніх долонях» розповіли: «Книжки – лоти для аукціону – були люб’язно надані дошкільними навчальними закладами м. Львова, батьками, які взяли участь у виставці, приуроченій Дню української писемності та мови «Казка з моїх долоньок», за що ми дуже вдячні усім. Діти разом з батьками та педагогами власноруч виготовили книжки за такими номінаціями – «Книжка-іграшка» (книжка для читання і розглядання дітьми молодшого віку), «Незвичайна книжка», «Чарівна казка» (книги незвичайної форми і змісту), «Я і природа» (книги екологічного змісту), «Львів моє місто!», «Про мистецтво, культуру рідного краю» (книги про Львів, Україну чи побут українського народу). Ці книжки стануть не лише гарним, креативним, цікавим подарунком малюкам на Миколая, наповненим теплом, материнською та батьківською любов’ю та ніжністю, але й допоможуть врятувати життя хлопчика Грема».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також запрошують цсіх охочих стати «янголами-охоронцями» для дитини на Миколая та допоможемо придбати кардіостимулятор. Більше інформації можна дізнатися за телефоном 067864935 (методист з дошкільної освіти НМЦО Львова Олена Наконечна).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів