Львівські музеї підготували особливу програму

09:45 18 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Міжнародний день музеїв у Львові» в інтернет-мережі «Facebook»

Активні відвідувачі музеїв отримають подарунки.

У Львівській міськраді повідомили: «18 травня разом з усім світом Львів відзначає Міжнародний день музеїв. Цього року Міжнародна рада музеїв (ІСОМ) запропонувала до відзначення Дня музеїв тему: «Музеї і суперечлива історія: розповідаючи про замовчуване».

«Понад 25 музеїв міста Львова з 18 до 31 травня підготували для мешканців та гостей міста особливу програму, яка, зокрема, розкриє приховану, дещо замовчувану історію музею та видатних його особистостей. У програмі: спеціалізовані тематичні екскурсії, мистецькі вечори, презентації, лекції, інтерактивні майстер-класи, огляди виставок та експозицій», – повідомили організатори.

«Вікова категорія – необмежена, адже пропонується програма для дітей, учнів, студентів та дорослих за доступними цінами. Окрім цього, в рамках проекту пропонується вільний вхід в окремі музеї та безкоштовні екскурсії», – додали організатори.

«Для того, щоб стати учасником заходів слід попередньо зареєструватись за телефоном музею, також є події, які не потребують попередньої реєстрації. Активним відвідувачам музеїв надаватимуться подарунки, які розігруватимуться впродовж тривалості проекту.  Щоб отримати подарунок потрібно відвідати музей в рамках проекту, зробити селфі на фоні улюбленого експонату з музею та опублікувати на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook чи Instagram із хеш-теґом #МузеямиЛьвова», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Детальна програма заходів – на www.lviv.travel».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів