Молодіжна проща «Львів-Унів» пройде 19-21 травня

14:30 17 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

ХХIV Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів» відбудетьсяз нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці.

Цьогорічна міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів» розпочнеться 19 травня о 7.00 годині Божественною Літургією в храмі Архистратига Михаїла на вулиці Винниченка у Львові. Після Служби Божої всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі-  о 8.45 год.

Дорога пролягатиме через Львів, Лисиничі, Підбірці, Миклашів, Нижню Білку, Заставне,  Глиняни, Якторів та Унів. До Унівської Лаври учасники прибудуть у суботу ввечері. 

Тоді ж розпочнуться нічні чування, які триватимуть до ранку. Програма чувань включатиме молитву, сповідь, благословення чудотворною іконою та похід на Чернечу гору. Закінчиться проща в неділю архиєрейською літургією та повним відпустом.

Під час усієї прощі колону супроводжуватиме медичний персонал, правоохоронці і велогрупа. На прощу необхідно взяти намет (в Уневі – обмежена кількість місць), посуд, спальник, килимок, зручне взуття, теплий одяг. Всі важкі речі буде перевозити автомобіль. А в рюкзак варто не забути покласти вервицю, кепку, дощовик, необхідні медикаменти, миску, ложку та горнятко. Благодійний внесок – 50 гривень.

Із Унева до Львова можна буде повернутися автобусами (вартість квитка – 50 гривень), які відправлятимуться о 9.00, о 13.30 та 16.00. Про це повідомили сьогодні, 17 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів