Молодь загартовувалася у Львові Йорданською водою

14:30 19 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 19 січня, в день свята Богоявлення Господнього, представники громадських організацій Львівщини взяли участь у акції «Здоровий дух – здорове тіло» – молодь загартовувалась Йорданською водою.

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли, що один зі сміливців, координатор мережі «Вільні Люди» Молодіжного націоналістичного конгресу Андрій Бень, пояснив: «Свячена вода, яку сьогодні освячують по всій Україні, заряджає та надихає. Думаю, що ця енергія, яку ми щойно здобули буде упродовж року давати нам натхнення творити нові речі на благо України, на благо нашої нації».

В облдержадміністрації також поінформували: «Як розповіли організатори, акція «Здоровий дух – здорове тіло» відбувається вже втретє та покликана популяризувати здоровий спосіб життя та українські духовні цінності. Щороку до заходу приєднуються нові люди. Усіх хто бажає провести Водохреща з користю, запрошуємо долучитись до локацій відзначення свята на Львівщині».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів