Міжнародна молодіжна організація закликає львів’ян приймати волонтерів-іноземців

18:00 6 березня 2017 р.

Соціальний проект «Language School» триватиме у Львові з 5 червня до 16 липня.

«Міжнародна молодіжна організація «AIESEC» у Львові запрошує до участі у програмі «Host Family», прийнявши у себе вдома волонтера з будь-якої країни світу. Участь у програмі – це чудова можливість попрактикувати англійську мову, показати справжню українську гостинність та пізнати іншу культуру просто у себе вдома, зазначають організатори», – повідомили сьогодні, 6 березня, у Львівській міськраді.

«Разом із програмою «Приймаюча сім’я» є змога прийняти у себе вдома волонтера із будь-якої країни світу, який братиме участь у соціальному проекті «Language School» у Львові з 5 червня по 16 липня. Водночас, це чудова можливість попрактикувати англійську, показати справжню українську гостинність та дізнатись багато нового про традиції іншої країни», – запевнили в ЛМР. 

«Перш за все, це незабутні емоції та нові знайомства, декілька тижнів проведених з людиною із цілком іншою культурою, з іншим світобаченням та бажанням відкривати нове, вихід із зони комфорту і, без сумніву, весело проведений разом час. Все, що потрібно для комфортного перебування волонтера – це спальне місце та можливість для гігієни», – зазначили організатори соціального проекту «Language School».

«Волонтери «AIESEC» – це учасники міжнародних волонтерських стажувань «Global Volunteer», які приїжджають в Україну для роботи над різноманітними соціальними проектами.  Цього разу – над проектом «Language School» для підтримки 4 Цілі Сталого Розвитку ООН», – », – повідомили також у міськраді.

«Реєструватися та відправляти заявку слід за адресою http://aiesec.ua/host-family. Організатор проекту – Марія (телефон – 097 206 63 29)», – повідомили також сьогодні, 6 березня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів