Медіафорум стартував у Львові вп’яте

12:08 25 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lvivmediaforum.com

У четвер, 25 травня, у Львові розпочав свою роботу V «Lviv Media Forum».

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, у Львівській облдержадміністрації, де також поінформували: «Цього року головна тема найбільшої медійної події країни — «Шу(че)каємо нові алгоритми. Журналістика в епоху постправди».

«Цьогоріч організатори Lviv Media Forum більший акцент зробили на практиці. Окрім батлів, доповідей і публічних інтерв'ю на головній сцені, у другий і третій день можна буде відвідати щонайменше дев’ять тематичних потоків: «Розслідування», «Ділова журналістика», «Медіаменеджмент», «Digital-журналістика», «Репортаж», «Сторітелінг», «Медіа і реформи», «Культурна журналістика», «Регіональні медіа» тощо», – зазначлили також в облдержадміністрації.

 «Lviv Media Forum» очікує на понад 110 спікерів з 15 країн. Цьогоріч на медіафорум зареєструвались рекодна кількість учасників – близько 850 осіб. Це одна з найбільших подій у галузі медіа в Центрально-Східній Європі, яка пропонує майданчик обміну знаннями і досвідом усім, кому цікаво відчувати медіатренди і якісно планувати як розбудову своїх медіапроектів, так і власний кар'єрний розвиток», – повідомили також сьогодні, 25 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів