Маленькі львів’яни побажали у своєму відеозверненні до солдатів повернутися живими й здоровими

17:52 16 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

Як повідомили у вівторок в обласному військовому комісаріаті, в Будинку офіцерів відбулися майстер-класи для дітей, щоб вони навчилися приготувати подарунки військовим.


Відео: tvzikua

У Львові, напередодні Дня Святого Миколая, близько сімдесяти дітей взяли участь у святковій акції «Святий Миколай для військових». Захід відбувся у творчих майстернях  Будинку офіцерів, відомому у Західному регіоні своїми патріотичними заходами та атракціями.  

Власне, дітки військовослужбовців, які нині виконують бойові завдання на сході країни в межах антитерористичної організації, спробували свої сили у виготовленні ялинкових прикрас, Ангеликів «З Україною в серці», персонажів різдвяної шопки. Також їм продемонстрували та навчили правилам декорування різдвяних дерев’яних іграшок, листівок.

За словами директора 58-го Будинку офіцерів Віталія Провозіна було розглянуто декілька варіантів проведення заходу. Він також розповів:

«Спочатку ми хотіли провести декілька майстер-класів за символічну плату, аби згодом за виручений кошт придбати нашим військовим різдвяні подарунки. Але ми від цього формату згодом відмовилися.

Справа у тому, що під час мого перебування з концертом у зоні проведення антитерористичної операції я у спілкуванні з бійцями довідався, що їм найкращим подарунком є відчуття того, що про них піклуються їхні рідні, близькі, знайомі. Тому, вже після повернення зі сходу я виступив з ініціативою про те, щоб діти власними ручками виготовили подарунки для своїх батьків, якщо є не для своїх батьків, то для інших військовослужбовців. Я ще б додав, що спостерігаємо унікальну,  і, певним чином, виняткову ситуацію – коли дітки не лише чекають на подарунки від Святого Миколая, а й самі прагнуть зробити подарунки своїм батькам, рідним, родичам, які захищають територіальну цілісність нашої держави».

Як розповіли учасники майстер-класів Вікторія, Юлія та Роман свої листівки та Ангелики вони виготовили для своїх рідних та обов’язково чекатимуть на них вдома із перемогою. Варто зазначити, що з-поміж роботи діти також записали відеозвернення до солдатів, з побажаннями повернутись живими та здоровими. Вже незабаром увесь творчий доробок маленьких львів’ян буде доставлено до адресатів.

Про це повідомляється у вівторок на сайті Львівського обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів