Львів’яни зможуть переглядати пісенний конкурс «Євробачення» у фан-зоні

12:12 28 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У п’ятницю, 28 квітня, виконком ЛМР затвердив проект фан-зони для трансляції пісенного конкурсу «Євробачення» на проспекті Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької до пам’ятника Тарасові Шевченку) зі 6 до 13 травня.

Виконувач обов’язків начальника управління культури Львівської міськради розповів: «Виконавчий комітет погодив розміщення фан-зони на тиждень. Відтак, буде встановлено спеціальна екранна конструкція на проспекті Свободи, біля Оперного театру, на якій транслюватиметься півфінали та фінал пісенного конкурсу. Також трансляції проводитимуть з грінрумів артистів, показуватимуть щоденник «Євробачення» та інші супроводжуючі події. Організатори планують окрім трансляції з Києва зробити ще й окрему програму, щоб львів’яни та гості нашого міста, які відвідають фан-зону, не лише мали можливість спостерігати за тим, що відбуватиметься в Києві, а й мали певну додаткову атракцію. Додам, що фан-зона буде комбінована з ярмарком».

У Львівській міськраді також повідомили про режим роботи фан-зони для перегляду пісенного конкурсу «Євробачення»: «6, 7 та 8 травня 2017 року – з 13.00 до 22.00; 9 та 11 травня (у дні півфіналів) – з 13.00 до 24.00; 13 травня (фінал) – з 13.00 до 01.30».

Організатор фан-зони Ольга Гренюх поінформувала: «Фан-зона працюватиме зі 6 до 13 травня, з 13.00 до 22.00 у звичайні дні та у дні півфіналу у подовженому режимі. Ми розраховуємо, що фан-зону відвідуватимуть щодня не менше, ніж сім-вісім тисяч осіб. Будуть облаштовані посадкові місця, де близько 500 місць буде у лаунж-зоні з еко-меблями. Наші партнери будуть організовувати різні культурно-розважальні заходи. Буде постійно працювати ведучий, який буде проводити конкурси, будуть виступати місцеві кавер-гурти, а також буде цікава атракція – співоча кав’ярня від одного з наших партнерів. Ми підсилюємо патрулі та приватну охорону, яка працює на ярмарку. Будуть встановлені додаткові пости на вхідних групах. Вхід є безкоштовним, територія фан-зони не є обмежена жодними турнікетами, але на центральних входах будуть стояти охоронці, які перевірятимуть відвідувачів на наявність заборонених речей».

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі Львівської міськради. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів