Львів’яни зібрали й передали книги сільській бібліотеці на Луганщині

17:00 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

Як повідомили в понеділок в обласному військкоматі, його представники й волонтери доставили книги в бібліотеку села Містки Сватівського району Луганської області.

У Львівському обласному військовому комісаріаті повідомили сьогодні, 8 грудня, що його представники й волонтери доставили книги у сільську бібліотеку в бібліотеку села Містки Сватівського району Луганської області. У повідомленні також конкретизують:

«До Львівського обласного військового комісаріату звернулись мешканці Луганської області з проханням допомогти книжками. Під час відрядження офіцери Львівського ОВК у зоні АТО відвідали одну з місцевих бібліотек.

Під час розмови з її працівниками стало відомо, що їм катастрофічно не вистачає сучасних книжок. Особливу увагу бібліотекарі просили приділити дитячій літературі.

Військовослужбовці пообіцяли допомогти врегулювати дану ситуацію. До збору необхідної літератури долучились працівники військкомату, які приносили дитячі книги з дому.

Для допомоги луганським дітям згуртувались й небайдужі львів’яни, завдяки чому за кілька тижнів вдалось назбирати безліч різноманітних книг. Зібрати та доставити книги у Луганську область допоміг один з львівських меценатів та волонтерів.

У середу, 3 грудня, представники військкомату та волонтери доставили усі книги у сільську бібліотеку села Містки Сватівського району. Людмила Миколаївна Лавка, місцевий бібліотекар, висловила велику подяку усім, хто долучився до акції».

Про це повідомляється в понеділок на сайті Львівського обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів