Львів’яни вшанували воїнів, які полягли за Україну

18:28 14 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 14 жовтня, в День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці й 76-ту річницю створення Української повстанської армії, представники влади та громадськості, військові, рідні й друзі загиблих воїнів вшанували у Львові разом із духовенством спільною молитвою та покладанням квітів воїнів УПА, Героїв Небесної Сотні та бійців, які загинули на Сході України.

Про це повідомили в неділю, 14 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Організовано чимало митецьких та тематичних заходів. Зокрема, на площі біля пам’ятника «Воїнам, що віддали свої життя за Україну» було піднято синьо-жовтий та червоно-чорний прапори. Опісля відбулося мистецьке дійство».

«Сьогодні на Личаківському кладовищі перепоховали воїнів УПА, місце поховання яких знайшли у селі Верхня Білка в Пустомитівському районі. Їх останки ексгумувало «Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять», – поінформували також у ЛМР.

«У Гарнізонному храмі святих верховних апостолів Петра і Павла відбулась Божественна Літургія за Україну та її захисників. Крім того, сьогодні в парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться святковий захід «Під твоїм Покровом», на який запрошені захисники та їхні родини, усі мешканці та гості Львова», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів