Львів’яни пом’янули полеглих воїнів

11:18 15 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У середу, 15 лютого, у Львові вшанували учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ колишнього СРСР з Афганістану.

Керівництво області та міста, члени правління Львівської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, громадськість поклали квіти та запалили лампадки до могил генерала Сергія Кульчицького, полковника Андрія Соколенка, могил Героїв Небесної Сотні та учасників АТО на полях почесних поховань №67 і № 6 на  Личаківському кладовищі. Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зауважив при цьому: «Сьогодні ми вшановуємо пам'ять тих, хто в далекий радянський час виконував свій обов’язок на території інших держав. Тепер усі наші заходи починаються на полях полеглих Героїв у боротьбі за територіальну цілісність України. Вічна слава тим, хто загинув у часи тяжкої Афганської війни і тим, хто зараз боронить українську землю на східних рубежах».

Опісля заплановано освячення військового храму Стрітення Господнього Львівської архиєпархії УГКЦ, спорудженого воїнами-афганцями та капеланами Центру військового капеланства у пам’ять про полеглих в Афганістані, на Майдані, сході України. Відтак, у новоосвяченому храмі відслужать  Божественну літургію.

Про це повідомили сьогодні, 15 лютого, в прес-службі Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів