Львів’яни пам’янули Героїв Небесної Сотні

17:15 21 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У вівторок, 21 листопада, на площі перед памятником Тарасу Шевченкові розпочалося після громадського віче та екуменічної молитви мистецьке дійство, присвячене пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У прес-службі Львівської ОДА поінформували у вівторок: «Сьогодні, 21 листопада, сотні людей зібрались біля пам’ятника Тарасові Шевченку, де чотири роки тому повстав Львівський Євромайдан, аби відзначити День Гідності та Свободи та вшанувати четверту річницю Революції Гідності. Участь у заходах взяв голова  Львівської ОДА Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, активна громадськість, учасники Революції Гідності, студенти та волонтери. Учасники заходу разом із представниками духовенства провели екуменічну молитву за Україну та її Героїв, а також громадське віче».

У прес-службі Львівської ОДА повідомили також сьогодні: «У вівторок, 21 листопада, на площі перед памятником Тарасу Шевченкові розпочалося після громадського віче та екуменічної молитви мистецьке дійство, присвячене пам’яті Героїв Небесної Сотні. Під час мистецької акції у небо підняли білі ліхтарики з ангелами, як символиами кожного, хто віддав своє життя під час Революції Гідності. Окрім того, упродовж урочистостей на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченкові на величезному екрані демонстрували найкращі світлини та відеоролики про Героїв Небесної Сотні та події часів Революції Гідності». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів