Львів’янка Руслана Лижичко виконала в Нью-Йорку перед боєм Кличка рок-версію Державного Гімну (відео)

22:37 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Руслани Лижичко в інтернет-мережі «Facebook»

Спеціально для виступу перед поєдинком Володимира Кличко з Брайантом Дженнінгсом у «Madison Square Garden» в Нью-Йорку співачка та громадський діяч Руслана Лижичко записала рок-версію гімну України.

f

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомила сьогодні, 27 квітня:

«Співачка та громадський діяч Руслана заспівала гімн України перед боєм Володимира Кличко з Брайантом Дженнінгсом у «Madison Square Garden» в Нью-Йорку. Згодом вона розповіла:

«Коли я виконувала гімн – сектори «razomforukraine» створили великий прапор України з написом «We stand behind our fighters!». Можливо, для багатьох мільйонів глядачів по всьому світу цей бій – розвага, але для України він означає значно більше!

Усі 12 раундів ми скандували «Україна! Кличко!». Я безмежно щаслива, що Володя переміг і Україна перемогла!

Нашій країні зараз вкрай необхідні перемоги, успіх і позитив: як для нашої власної внутрішньої впевненості, так і для іноземців, які хочуть бачити Україну сильною. Я давно не відчувала такого підйому, як сьогодні!».

Спеціально для виступу перед поєдинком Руслана записала рок-версію гімну України. Співачка  пояснила:

«Версія гімну, яка прозвучала в Нью-Йорку, передає, що ми внутрішньо незломлені, сильні духом і від нас можна зарядитись. Україна зараз справжня, є патріотизм і натхнення йти вперед і боротися – ми не декларуємо ці речі, ми з них складаємось».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів