Львів’ян запрошують спільно прибрати завтра територію біля собору святого Юра

14:58 20 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: catholicnews.org.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ запрошує усіх свідомих громадян прийти й допомогти прибрати території, де щодня десятки тисяч християн перебували й очікували на молитву біля чудодійної ікони».

У прес-службі ЛМР повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ запрошує усіх свідомих громадян прийти й допомогти прибрати території, де щодня десятки тисяч християн перебували й очікували на молитву біля чудодійної ікони». В повідомленні також конкретизують:

«Як повідомили у «Фундації Духовного Відродження», протягом трьох тижнів вірні УГКЦ з усіх куточків України мали можливість помолитися й вшанувати одну з найдавніший християнських святинь – Нерукотворний образ Ісуса Христа, привезений з Ватикану до Архикатедрального собору Святого Юра. Відтак, «Фундація Духовного Відродження» запрошує усіх охочих в суботу спільно прибрати територію біля храму. 

У «Фундації Духовного Відродження». Зазначають: «Українська греко-католицька Церква  Львівської Архиєпархії, як і кожен з нас, є відповідальною за те, щоб наше місто було чистим. БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ запрошує усіх свідомих громадян прийти й допомогти прибрати території, де щодня десятки тисяч християн перебували й очікували на молитву біля чудодійної ікони».

Спільне прибирання відбудеться у суботу, 21 лютого, о 10.00. Збір – на площі святогоЮра, 5, перед Митрополичими палатами. 

У зверненні БО «Фундація Духовного Відродження» зазначено також: «Просимо Вас по можливості взяти з собою інвентар для прибирання: віники, рукавиці, граблі тощо. Запрошуємо кожного стати волонтером й подбати про чистоту та красу нашого міста».

Деталі: Фундація Духовного Відродження, площа Св.Юра, 5, тел.: (032)2611389, 0676790207, http://www.foundation-la.com.ua/, https://www.facebook.com/foundation.la.ugcc».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів