Львів’ян запрошують на молитовний вечір до собору святого Юра

11:10 22 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У неділю, 22 травня, відбудеться молитовний вечір молодіжних хорів «Молодь молиться за Україну».

«У неділю, 22 травня, о 18:00 в архикатедральний собор с святого Юра на площі св. Юра, 5) запрошують усіх небайдужих львів’ян на молитовний вечір молодіжних хорів «Молодь молиться за Україну», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«П’ять молодіжних колективів – хор «Аксіос» церкви святого Архистратига Михаїла, жіночий ансамбль «До Богородиці», хор храму Воскресіння «Серафими», студентський хор Лісотехнічного університету «Діброва» й молодіжний хор Собору святого Юра – виконають Великодні піснеспіви. Після виступу кожного колективу молитимуться за Україну.

Фестиваль проводять уже третій рік поспіль з ініціативи голови Комісії Львівської архиєпархії УГКЦ у справах родини – отця Тараса Фітьо. Попередні були тематичні і присвячені почергово Івану Павлу ІІ та митрополиту Андрею Шептицькому. 

Організатори зазначили: «Цьогоріч ми вирішили зробити вечір більше у дусі молитви, аніж концерту. У такий непростий і важкий час ми, на жаль, іноді забуваємо про те, що триває війна. Тож потрібно пригадати все і зосередитися на спільній молитві за Україну».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів