Львів’ян закликають долучатися до прибирання Митрополичих садів

12:39 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 6 березня, семінаристи Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ почнуть прибирати другу частину Митрополичих садів.

«Сьогодні семінаристи починають прибирати другу частину Митрополичих садів», – повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, конкретизуючи при цьому:

«21 лютого БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ навела разом з волонтерами лад на засмічених територіях Собору Святого Юра та за його межами. Сьогодні, 6 березня, семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ почнуть прибирати другу частину Митрополичих садів.

Спільними зусиллями вдалося прибрати ті місця, де стояла черга до Нерукотворного образу Христа (від брами собору Святого Юра до Головного управління Львівської залізниці), помити площу та сходи перед храмом та за його межами, очистити від сміття паркову зону за територією церкви. Відтак організатори толоки запрошують:

«Наразі ставимо собі ще одну невідкладну ціль – прибрати другу частину Митрополичих садів на Святоюрській горі, що не є власністю Української Греко-Католицької Церкви. Усі ми бачимо, в якому занедбаному стані ця територія, й не можемо надалі залишатися байдужими.

Пам’ятаймо, що за це теж доведеться відповідати перед Богом, який створив цей світ для людей. Не маємо права нехтувати цими дарами.

21 березня 2015 року, з благословення Митрополита і Архиєпископа Львівського владики Ігоря, запрошуємо усіх охочих активно приєднатися й навести лад на Святоюрській горі для того, щоб місце, де жив і служив Богу та людям Митрополит Андрей Шептицький, мало належний вигляд та було окрасою нашого міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів