Львів’ян закликають долучатися до акції «Подаруй захиснику вишиванку»

15:14 20 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки отця Степана Суса в інтернет-мережі «Facebook»

Вишиванки для бійців збиратимуть у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 та у церкві святого Климентія на вулиці Генерала Чупринки, 70.

У рамках всеукраїнського Дня вишиванки, який припадає на 21 травня, відбудеться акція «Подаруй захиснику вишиванку». Львів’ян закликають принести вишиту сорочку військовим АТО, яка стане моральною підтримкою та оберегом у бою.

Збір вишиванок вже розпочато й триватиме він до 1 липня. Сорочки приймають у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 та у церкві святого Климентія на вулиці Генерала Чупринки, 70. Вишиванки від львів’ян волонтери передадуть воякам на сході України

Автор проекту «Музика воїнів» та пісні «Укроп», військовослужбовець Олександр Ткачук наголосив: «Звертаємося до всіх вишивальниць, до магазинів, підприємств, які займаються виготовленням вишиванок, – долучайтеся. Подумайте, як гордо бійці себе почуватимуть. Таким чином ми реінкарнуємо образ воїна, піднімемо бойовий дух». 

Акція «Подаруй захисникові вишиванку» стартувала в Чернівцях та пройде практично всіма містами України. Активно підхопив патріотичну ініціативу Львів.

Організатори збору вишиванок висловлюють подяку настоятелям храмів, які долучилися до ідеї та підтримали акцію. Контакти: Леся Воронюк-Волошина (голова оргкомітету) 050 261 57 40, Олександр Ткачук (член оргкомітету) 0956074720.

Про це повідомляється сьогодні, 20 травня, на сторінці настоятеля Гарнізонного храму Львова, отця Степана Суса, в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів