Львівським курсантам представили «Небо»

14:00 20 жовтня 2016 р.

Фото до новини

Відомий фотомитець і воєнний фоторепортер Олександр Клименко презентував вихованцям Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного свій фронтовий альбом «Небо впало під землю», присвячений героїзму простого українського захисника та фронтовим будням.

На зустріч з її автором – фотографом-документалістом Олександром Клименком – прийшли офіцери та курсанти вищого військового навчального закладу, серед яких були чимало учасників антитерористичної операції. Воєнний фоторепортер, який вже понад два десятки років знімає війну у різних «гарячих» точках планети, розповів про себе та особисте ставлення до війни на сході нашої країни.

Митець розповів: «На Донбасі йде справжня війна, у якій агресором та загарбником виступає Російська Федерація. Ми знаємо про це. Й там, на сході України гинуть люди моєї країни. Саме тому я їжджу на війну, намагаючись своїми знімками донести до людей те, що там відбувається».

Про це повідомили сьогодні, 20 жовтня, на сайті львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів