Львівський прес-клуб візьме участь у «Днях Америки» у Львові

14:24 27 травня 2016 р.

Фото до новини

На цьому заході 28 травня з 11.00 до 17.00 Прес-клуб представлятиме програму «У-Медіа», яка націлена на підтримку і розвиток в Україні незалежних ЗМІ.

Відвідувачі намету Львівського прес-клубу зможуть взяти участь у комп’ютерній грі «Знайко». У гостей журналісти візьмуть інтерв'ю-рекомендацію – про що мають писати львівські ЗМІ і які теми в них представлені замало. Усі охочі зможуть відповісти на анкету з медіавласності і отримати сувенір від програми "У-Медіа".

Довідка

Посольство США в Києві організовує  “Дні Америки” у Львові, що відбуваються з 25 до 29 травня 2016 року. Це - чотириденний культурний фестиваль, який представить американські фільми, музику, освіту, мистецтво, бізнес та програми Посольства США в Україні. У львівських подіях візьме участь Посол США Джеффрі Пайєтт. 

У рамках “Днів Америки” Посольство спонсорує події 28-29 травня на відкритій сцені перед Оперним театром, де пройдуть концерти музики в американському стилі і ярмарок досягнень місцевого й американського бізнесу. 

Крім цього, Посольство у співпраці з програмою “GoGlobal” і Британською Радою організовує спробу встановити світовий рекорд Гіннеса і провести наймасштабніший у світі урок англійської мови, який відбудеться 28 травня о 12.30 у Львові і водночас у всій Україні.

Серед інших подій – фестиваль сучасного американського незалежного кіно у кінотеатрі «Коперник», покази класичних американських фільмів у парку, виставки артефактів американських індіанців та політичної карикатури США, виступи акапельної групи з Вашингтона “Potomac Fever” і львівського молодіжного симфонічного оркестру “INSO”.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів