Львівський медіафорум об’єднав журналістів 11 країн (+відео)

22:15 26 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

На стадіоні «Арена Львів» працюватимуть упродовж трьох днів понад 700 медійників.

«У Львові на стадіоні «Арена Львів» розпочався IV Львівський медіафорум», – повідомили сьогодні, 26 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Захід триватиме три дні. На подію з’їхалось понад 700 осіб з 11 країн світу. На відкритті медіафоруму міський голова Львова Андрій Садовий побажав учасникам залишатись світлом любові, добра та надії й зазначив:

«Уже всі в Україні, в Європі, думаю, скоро у світі, будуть знати, що в травні треба приїжджати до Львова, бо тут збираються кращі журналісти України, Європи та світу. Тема форуму – розказати історію, пізнати світ. В цьому році ми святкуємо 760 років від дня нашого народження. Ми маємо 760 історій, які ми хочемо розказати усім людям доброї волі, розказати світу. Кожен з вас також може до цього долучитись. Думаю, медіафорум також пише історію. 

Ми живемо в дуже непростий час, в складному світі, які щодня змінюється. Важко передбачити, що буде завтра. Якщо років 100-150 тому найбільший вплив мали правителі, королі, то, на моє переконання, на сьогоднішній день дуже великий вплив мають медіа.

Знаю, що у лікарів є клятва Гіппократа. На моє переконання і розуміння, клятва, яка проходить через життя журналіста, – це обов’язок говорити правду, бо говорячи правду, ми робимо людей сильними. Говорячи неправду, ми робимо людей слабкими. Я би дуже хотів, щоб ми були сильними.

Сьогодні зранку вдома спитав поради у своєї дружини: «А що такого сказати, що вартує?». Вона мені порадила обов’язково дати меседж про добро. Цей світ дуже непростий.

Я би дуже хотів, щоб у кожній справі, яку ви робите, ви бачили добро, щоб ви міняли цей світ, даючи ці позитивні імпульси. Це важливо для кожного з нас. Навіть темна ніч не може загасити світло. Світло добра, світло правди та світло любові. Бажаю кожному з вас, щоб ви були отим світлом добра, любові і надії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів