Військова академія презентуватиме на «Форумі видавців у Львові» книгу про орденоносців

10:00 17 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У неділю, 17 вересня, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного презентуватиме в межах 24-го «Форуму видавців у Львові» книгу документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим».

У книзі «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим» описано історії понад чотирьохсот воїнів – учасників нав’язаної Росією війни на сході України, яких нагороджено за мужність та героїзм під час бойових дій у Донбасі державними нагородами. У цій скнизі зібрано інформацію як про випускників Національної академії, які воювали та воюють у складі бригад Збройних Сил України, так і про викладачів та курсантів, які перебували у зоні АТО, а нині працюють та навчаються у Львівській військовій академії.

Окремим розділом у книзі «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим» подано інформацію про усіх загиблих випускників та офіцерів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Сагайдачного, а розпочинається книга з розділу про воїнів – Героїв України – дев’яьох випускників цього вищого військового навчального закладу, а також його колишнього першого заступника начальника. Книга «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим» – це друге доповнене видання про військовослужбовців та випускників Національної академії сухопутних військ, а попереднє видання побачило світ влітку 2015 року. Книга розповсюджуватиметься у військових частинах, навчальних закладах та бібліотеках України.

На презентацію книги запрошено героїв книги – Героїв України, випускників Національної академії сухопутних військ – капітана Володимира Гринюка і лейтенанта Василя Тарасюка, а також випускників, викладачів та курсантів, яких нагороджено орденами та медалями. Презентація книги «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим» розпочнеться у неділю, 17 вересня, об 11:30 у конференц-залі львівського Палацу мистецтв. Перед презентацією з 10:40 на площі перед Палацом мистецтв виступить військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це повідомили у цьому вищому військовому навчальному закладі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів