Львівська міська рада передбачила на ремонт театрів 6,1 млн. гривень

14:10 12 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР запевнили, що цього року ремонтуватимуть академічний духовний театр «Воскресіння», Перший театр, драматичний театр імені Лесі Українки та академічний театр імені Леся Курбаса.

Про це повідомили сьогодні, 12 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Цього року на ремонтні та реставраційні роботи театрів з міського бюджету Львова передбачено 6,1 млн. гривень, а на придбання обладнання та реквізиту для театрів – 500 тисяч гривень».

«Тривають ремонтні роботи глядацького залу, а також реконструкція системи електропостачання в академічному театрі «Воскресіння». Плануються ремонтні роботи даху. Закінчити усі роботи планують наприкінці 2018 року», – поінформували також у міськраді.

«У драматичному театрі імені Лесі Українки тривають реставраційно-ремонтні роботи дахів та фасадів і виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію системи опалення. На завершальному етапі – роботи з капітального ремонту Першого театру із врахуванням доступності для осіб з інвалідністю. Завершення робіт заплановано на квітень 2018 року», – розповіли також у міськраді.

Директор департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда запевнила: «Ми працюємо над тим, щоби до міста Львова на театральні вистави їхали гості і туристи, щоби наші театри були одні з найкращих в Україні. Кожен наш театр має бути відремонтований, в хорошому стані, щоб глядачу хотілося туди прийти, а акторам і колективу хотілось творити».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів