Львівщину відвідує Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

13:06 13 вересня 2013 р.

Фото до новини

Звершує Божественні Літургії, освятить нові розписи й презентуватиме видання УПЦ КП

Сьогодні, 13 вересня, Предстоятель Української православної церкви Київського Патріархату – Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет – звершив Божественну Літургію на цілющому джерелі присілка Заглина села Монастирок Жовківського району Львівської області. Про це повідомляє Інформаційне управління УПЦ Київського Патріархату.

Окрім цього, програмою візиту передбачено також, що о 16 годині Святійший Патріарх Філарет візьме участь у презентації нових видань Видавничого відділу УПЦ Київського патріархату «Українська «Палінодія» ХХІ ст.: сучасні переклади святоотцівської спадщини та богослужбової літератури», освяченні нових службових і адміністративних приміщень Львівського єпархіального управління. А о 18 годині освятить відреставровані адміністративні приміщення Львівського єпархіального управління на вул. Грушевського, 2 у Львові, які були передані церкві у жовтні 2012 року.

Нагадаємо також, що в суботу, 14 вересня, о 10.00 Патріарх Філарет освятить нові сучасні розписи, які виконали випускники Львівського державного коледжу декоративного і ужитковогго мистецтва імені І.Труша та Львівської національної академії мистецтв, і відправить Божественну Літургію у храмі Вознесіння Господнього на вул Любінська-Виговського у Львові. Натомість о 18.00 звершить всенічне бдіння у Покровському кафедральному соборі, а 15 вересня відслужить Божествену літургію у Введенському храмів Брюховичах.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів