Львів має найкращу обкладинку

12:44 11 вересня 2014 р.

Фото до новини

Єдине місто, яке представляло Україну в конкурсі обкладинок відомих кишенькових путівників, перемогло завдяки європейській архітектурі Львова.

Цього літа світова мережа англомовних путівників IN YOUR POCKET CITY GUIDES вперше провела конкурс IYP WORLD CUP OF COVERS-2014 на визначення найкращої обкладинки року серед міст мережі. 25-31 серпня відбувся фінал голосування, в якому за першість змагалися дві культурні столиці - Львів (Україна) та Санкт-Петербург (Росія).  І саме обкладинка Lviv In Your Pocket перемогла з домінуючою перевагою в 87,62% з усіх голосів у вирішальному етапі конкурсу.

Конкурс проходив шляхом відкритого інтернет-голосування на сайті www.inyourpocket.com, до якого було відібрано 32 найкращі обкладинки In Your Pocket City Guides таких країн, як Австрії, Білорусі, Грузії, Естонії, Ірландії, Італії, Латвії, Литви, Нідерландів, Німеччини, ПАР, Польщі, Росії, Румунії, Словенії, України, Хорватії, Швейцарії.

Львів - єдине місто, яке представляло Україну в цьому конкурсі.


Довідка.

IN YOUR POCKET city guides (з англ. «У твоїй кишені»)  - популярна європейська мережа англомовних інформаційно-туристичних путівників і мап, які виходять у друкованому та електронних (он-лайн, мобільна аплікація для iPhones) форматах.

Станом на серпень 2014 р. друкована версія  In Your Pocket виходить в більш ніж 100 (сотні) міст у 23 країнах світу, а сайт www.inyourpocket.com щороку відвідує понад 6 млн. унікальних відвідувачів з усього світу (станом на 2013 р).

Друкований путівник Lviv In Your Pocket виходить у світ з 2009 р. і його безкоштовно розповсюджують у 3-5-зіркових готелях, туристично-інформаційних центрах, аеропорту і пунктах автопрокату Львова. Також є у безкоштовному доступі pdf-версія путівника на сайті та мобільний додаток на AppStore.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів