Концерти до 25-річчя гурту «Плач Єремії» відбудуться саме у Львові, бо в ньому все починалося, – Чубай

22:18 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Ольга Швед / «Газета по-українськи»

19 січня у Львівській Опері пройдуть два великих концерти гурту «Плач Єремії» з нагоди його ювілею.

19 січня у Львівській Опері гурт «Плач Єремії» дасть два великих концерти з нагоди ювілею. Музиканти виконають добре відомі та улюблені пісні, які виконувались протягом 25 років діяльності гурту.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив лідер гурту Тарас Чубай. Він також розповів:

«Ми вже декілька днів у Львові, зараз у нас щоденно тривають репетиції. Для Львівської опери ми готуємо серйозну програму, яка представить ретроспективу пісень за час нашої творчої діяльності.

Ми покажемо все, що робив Плач Єремії за 25 років. Частину старих пісень буде виконано у новому аранжуванні, адже вони були записані ще в юнацькі роки. Також плануємо прем'єру пісні на вірш Юрка Андруховича».

Виступлять артисти у складі, який був сформований ще у середині 90-х років: Всеволод Дячишин (бас-гітара), Юрко Дуда (клавішні, труба), Андрій Надольський (ударні). Також до гурту долучився як мультиінструменталіст Андрій Войтюк. Як зазначив лідер гурту, на ювілейному концерті артисти виконають більше співаної поезії.

Гурт «Плачу Єремії» є одним з найвизначніших українських рок-гуртів, творчість яких стала культовою. Їх пісні – це переважно серйозні, філософські вірші, більшість яких написані батьком Тараса – Григорієм Чубаєм.

Це інтелектуальна рок-музика, яка спонукає до роздумів, яка надихає. Квитки запитуйте у мережі квиткових кас «От-От», касах Оперного театру, а також замовити чи забронювати квитки можна на сайтах «kasa.in.ua» та «gastroli.ua».

Про це повідомляється в сьогоднішній публікації Ольги Швед у «Газеті по-українськи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів